Неда је на почетку открила због чега је најчешће имала проблема у каријери, па евоцирала успомене и присетила се потешкоћа око текстова својих највећих хитова.

Фото: АТА имагес

 

- Тешке ратове сам водила због текстова! Рецимо, ''Штета баш''... Та песма се односи на разне ситуације и љубавне и пријатељске... Песма се звала ''Краљ'', било је нешто као ''Убиј ме као маљ'', помислила сам ''Шта је бре ово?''... Песма ''Зора је'', звала се ''Јоване Лабуде''! Када ми је Ђорђе Новковић певао песму, ја се сва разнежила, али када сам чула то, мислим се нема шансе! Променили смо на ''Милане'', али ја се тек развела и није било шансе да певам ''Милане лабуде''! То су били тешки ратови! - открила је Неда.

Фото: АТА имагес

 

- Део песме је био и ''картице без ограничења'', мени то није било како треба. Рекла сам да мени не требају само паре, рекла сам ''Дај ми мало љубави, пријатељства, мало загрљаја''... Ми жене волимо и злато и љубав, нећу ''Само злато и дијаманти''... Замолила сам га да ми сложи то како треба и тек након седам дана битке добили смо коначно решење! - додала је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".