Џенифер Анистон је у никад искренијем интервјуу, уз напомену да више нема шта да крије, отворила душу и јавно проговорила о очајничкој борби да добије децу.

53-годишња глумица признала је како жали што није на време реаговала и замрзла у млађој доби своје јајне ћелије, откривши како је проживела тешку борбу с неплодношћу, те да је чак одлазила на вантелесну оплодњу, као и да је испијала разне кинеске чајеве очајнички желећи да остане трудна.

Фото: Профимедиа

 

С гнушањем је одбацила спекулације да је њен бивши супруг Бред Пит затражио развод јер она није могла да му роди дете, додајући како су константне гласине о њеним везама само додатно закомпликовале битку с неплодношћу.

- Покушавала сам да останем трудна и то је за мене заиста био велики изазов. Све те године и године и године шпекулација... Било је јако тешко. Била сам на вантелесној оплодњи, пила кинеске чајеве... Све сам радила само да останем трудна", рекла је никад искренија Џенифер Анистон, додајући како жали што јој нико није саветовао да у млађим годинама замрзне своје јајне ћелије. Данас је, каже, свесна да никада неће имати дете, преноси "Тпортал".

Фото: Профимедиа

 

- Дала бих све да ми је неко тада рекао: 'Замрзни јајне ћелије. Направи себи услугу'. Једноставно, у том добу не размишљаш о томе, стога сам данас ту где јесам. Мој је брод отпловио."

Кроз разговор је признала и како је током живота била превише фокусирана на своју каријеру, не замарајући се тиме да би можда требало да пронађе некога, да има децу. Оно што јој је највише засметало, биле су приче како ју је Бред Пит оставио јер му није могла да роди децу.

Фото: Профимедиа

 

"Рекли су да сам само размишљала о каријери, па Боже опрости да је жена успешна и да нема дете. А разлог зашто ме је супруг оставио, зашто смо окончали брак, био је тај јер нисам хтела да му родим дете! Све су то биле лажи које сам слушала, а ја данас немам шта више да кријем!"

А управо о неплодности намерава ускоро да напише књигу, како би помогла другим женама које пролазе исту борбу. Како је рекла, о томе до сада није причала јер је желела да заштити себе, али и своју причу.

"Провела сам толике године скривајући своју тајну да одлазим на вантелесну оплодњу. Била сам заштитнички настројена према свему јер сам имала осећај да тако мало ствари могу да задржим за себе. Имам осећај као да се будим из хибернације. Више немам шта да кријем."

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Незаборавна филмска дива Мерилин Монро

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".