DŽenifer Aniston je u nikad iskrenijem intervjuu, uz napomenu da više nema šta da krije, otvorila dušu i javno progovorila o očajničkoj borbi da dobije decu.

53-godišnja glumica priznala je kako žali što nije na vreme reagovala i zamrzla u mlađoj dobi svoje jajne ćelije, otkrivši kako je proživela tešku borbu s neplodnošću, te da je čak odlazila na vantelesnu oplodnju, kao i da je ispijala razne kineske čajeve očajnički želeći da ostane trudna.

Foto: Profimedia

 

S gnušanjem je odbacila spekulacije da je njen bivši suprug Bred Pit zatražio razvod jer ona nije mogla da mu rodi dete, dodajući kako su konstantne glasine o njenim vezama samo dodatno zakomplikovale bitku s neplodnošću.

- Pokušavala sam da ostanem trudna i to je za mene zaista bio veliki izazov. Sve te godine i godine i godine špekulacija... Bilo je jako teško. Bila sam na vantelesnoj oplodnji, pila kineske čajeve... Sve sam radila samo da ostanem trudna", rekla je nikad iskrenija DŽenifer Aniston, dodajući kako žali što joj niko nije savetovao da u mlađim godinama zamrzne svoje jajne ćelije. Danas je, kaže, svesna da nikada neće imati dete, prenosi "Tportal".

Foto: Profimedia

 

- Dala bih sve da mi je neko tada rekao: 'Zamrzni jajne ćelije. Napravi sebi uslugu'. Jednostavno, u tom dobu ne razmišljaš o tome, stoga sam danas tu gde jesam. Moj je brod otplovio."

Kroz razgovor je priznala i kako je tokom života bila previše fokusirana na svoju karijeru, ne zamarajući se time da bi možda trebalo da pronađe nekoga, da ima decu. Ono što joj je najviše zasmetalo, bile su priče kako ju je Bred Pit ostavio jer mu nije mogla da rodi decu.

Foto: Profimedia

 

"Rekli su da sam samo razmišljala o karijeri, pa Bože oprosti da je žena uspešna i da nema dete. A razlog zašto me je suprug ostavio, zašto smo okončali brak, bio je taj jer nisam htela da mu rodim dete! Sve su to bile laži koje sam slušala, a ja danas nemam šta više da krijem!"

A upravo o neplodnosti namerava uskoro da napiše knjigu, kako bi pomogla drugim ženama koje prolaze istu borbu. Kako je rekla, o tome do sada nije pričala jer je želela da zaštiti sebe, ali i svoju priču.

"Provela sam tolike godine skrivajući svoju tajnu da odlazim na vantelesnu oplodnju. Bila sam zaštitnički nastrojena prema svemu jer sam imala osećaj da tako malo stvari mogu da zadržim za sebe. Imam osećaj kao da se budim iz hibernacije. Više nemam šta da krijem."

BONUS GALERIJA: Nezaboravna filmska diva Merilin Monro

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".