Она се том приликом огласила на Твитеру, и посветила му неколико постова. Шер је објавила фотографију свог партнера и написала његово име на које је додала емотикон срца, а када су је у коментарима питали да ли су заједно, објавила је смајли емотикон са срцима око њихових глава.


Написала је да се према њој понаша као према краљици и да љубав не зна математику. Након тога је објавила још један твит у којем је написала да не брани своју љубав и да ће 'хејтери мрзети', али да је свеједно.

Она је нагласила да су срећни и да никоме не сметају. Шер је признала и да су се упознали на Недељи моде у Паризу прошлог месеца и да га је већ упознала са својом породицом.


Подсетимо, након што се певачица растала од Сонија Бона, који је трагично погинуо на скијању 1998. године, Шер је сама одгајала њихову ћерку Честити. Затим се заљубила у музичара Грега Олмана, за кога се касније удала и добили су сина Елија Блуа. Ни тај брак није потрајао. Грег је имао проблема са зависностима, па је занемарио породицу, а певачица једноставно није желела да то трпи. Међутим, није дуго била сама.

Млађи мушкарци су јој били забавнији и занимљивији. Веза са глумцем Валом Килмером пунила је новинске ступце. Нико, чак ни сам Вал, није био сигуран како и зашто су завршили заједно. Упознали су се на забави заједничког пријатеља, али Килмер је био сигуран да она није жена за њега јер ју је сматрао „женом са насловнице таблоида која жуди за пажњом“. Шер му је доказала да је супротна свему што је мислио о њој и завршили су заједно. Касније су схватили да је боље да остану пријатељи, а њихово пријатељство траје годинама.

Фото: Профимедиа

 

Била је и у вези са Томом Крузом и Вореном Битијем, Џином Симонсом и Тимом Медвецом, док је познато да је Александар био у вези са манекенком Амбер Роуз, бившом девојком репера Кањеа Веста коју је признао да ју је варао.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".