Иако је већ дуго присутна на естрадној сцени, певачица Милица Павловић само једном је јавно открила име свог партнера, признавши ту везу тек када је окончана.

Реч је о младом ватерполисти Николасу Савељићу, сину бившег фудбалера Нише Савељића, са којим се певачица забављала годину и по дана.

- Ми више нисмо у вези, имали смо лепу љубавну причу. Трајало је годину и по дана. Он живи у Америци, бави се ватерполом, завршио је колеџ. Виђали смо се у Црној Гори, свуда негде... На крају кад је дошао у Београд, ухватили су нас. Не знам што сам толико крила нашу везу. Шетала сам Калемегданом са њим, стављам капуљачу, јао, шта сам све радила (смех). Катастрофа, јадан дечко са мном. Млађи је од мене седам година, он је васпитан, добар дечко, упознала сам његову мајку, његову сестру. Имали смо потешкоће око путовања, због короне - открила је Милица у јуну ове године у емисији "Амиџи шоу".

 

Од тада је, како каже, сама, а међу удварачима нема никога ко би привукао њену пажњу.

- Ја могу само о промашајима да ти причам. Ништа паметно. Да има нешто паметно, тај би био са мном. Сви мушкарци који ми се удварају тешки су промашај! А и моји бивши су сви били неки промашаји (смех). Сви су они добри момци и пију сад виски - рекла је сада Милица за "Курир Старс".

 

 

Ове године је публици представила нови албум са ког су се многе песме издвојиле као хитови, поготово нумера "Проверено", а певачица већ прави планове за следећи пројекат.

- Скромно могу да кажем да "Проверено" није само хит године, већ да ће остати. Страх немам. Он само паралише човека. Не плашим се никога сем Бога. Опет правим концептуални албум, правим нешто ново. Нећу сигурно понављати ниједан вајб са овог албума као што многе моје колеге раде и иду на сигурицу. То ме је одвојило од многих, јер сам се увек трудила да превазиђем себе - искрена је била Милица, која је открила и своје жеље и планове за 2023. годину.

 

 

- Да су сви око мене живи и здрави. Још једну серију феноменалних концерата као што је било ове године. Нови албум. Имам велике планове - закључила је.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".