Марко Булат недавно је пријавио супругу, Марију,  да га је претукла јер није хтео да је успава, а сада је овај љубавни однос добио нови епилог.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Не смем ништа да причам о Марку, јер је на снази и даље забарана приласка. Он је одмах након свађе повукао пријаву, међутим по службеној дужности, забрана приласка и даље мора да буде на снази. Не знам када ће истећи. Деца су код мене. Ја их водим у вртић, а Марко их купи из вртића и онда деца иду код њега. За сада Марко и ја комуницирамо само преко телефона и то искључиво због деце, јер је битно да смо у контакту, барем због њих. Не бих смела ништа више да кажем, када дође време за све, проговорићу - истиче Марија Булат за “Блиц“.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Марко је тврдио да већ дуже време трпи психичко насиље и да је раније било физичког контакта између њих тог типа. Овог пута избила је свађа, јер је Марко њу назвао “наркоманом”, након што је у стану пронашао “неке цевчице”, које је носио на ДНК аналазу и утврђено је наводно присуство психоактивних супстанци. Марија је то негирала кад јој је рекао и у бесу му ударила пар шамара, почела да га шутира ногама и гребе.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".