Певачица Катарина Грујић пре мање од годину дана се породила и на свет донела девојчицу, што се по њеном изгледу и линији никада не би рекло.

Како је открила вишак килограма које је добила у трудноћи нису јој представљали проблем, али је ипак желела да своју килажу доведе у ред.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/katarinagrujic.doll

 

- Угојила сам се неких 14 килограма у трудноћи што мислим да је сасвим нормално, жена колико год да се угоји у трудноћи је нормално. Шта год да ти се једе треба да једеш. Тако сам и ја радила, али сам ја неко ко воли здраво да се храни, није ми било тешко да скинем килограме, јер сам почела рано да тренирам - рекла је Катарина која је линију довела до савршенства.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/katarinagrujic.doll

 

Катарина је за домаће медије испричала да је током свог живота увек била изузетно мршава и да није навикла да кубури са килограмима.

Осим тога, на друштвеним мрежама је добијала сијасет негативних коментара и увреда, а то је био још један од окидача да реши да смрша и врати се на стару килажу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/katarinagrujic.doll

 

- У средњој школи су ме вршњаци зезали да сам анорексична. Увек сам била највиша у разреду, а најмршавија. Зато ми је било тешко када сам изашла из ријалитија, јер то више нисам била ја. Још су почеле да пљуште увреде на друштвеним мрежама, па је то озбиљно утицало на моју психу. Зато сам узела ствар у своје руке и почела здраво да се храним - рекла је Каћа.

Како је открила није поборник строгих дијета и изгладњивања, само је из исхране избацила све намирнице које гоје.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/katarinagrujic.doll

 

- Нисам поборник дијета и изгладњивања, не бих ни у лудилу по цео дан јела само зелену салату, јер то лоше утиче на здравље. Избацила сам брашно, шећер и со јер задржава воду и смршала сам на потпуно здрав начин - открила је певачица.

Како изгледа јеловник Катарине Грујић

Доручак: Четири кувана јаја и салата

Ручак: 300 грама пилетине и салата

Вечера: Потаж од поврћа и салата

Певачица додаје да се у моментима кризе за нездравом храном или слаткишима послужи триком да уместо тих намирница попије зелени чај за ђумбиром, а још Каћиних фотографија погледајте у галерији у наставку текста.

ФОТО ГАЛЕРИЈА:

(Хит информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".