Певачица Милица Павловић није крила да је дуго живела као подстанар. Онда је пре неколико година решила да пазари своју некретнину од које ће направити прави дом.

Фото: АТА имагес

 

 

Локација коју је тада одабрала је једна од најпожељнијих у Београду и данас. У питању је насеље Wест 65 на Новом Београду, где станове имају и друге познате и мање познате личности које траже лускуз и удобност.

Милица је за свој стан од око 90 квадрата дала 270.000 евра, а у њега уложила додатних 50.000, тако да је све скупа коштало око 320.000 евра.

 

 

Она повремено са публиком на друштвеним мрежама подели делић тог луксуза у ком живи. Причало се да је за уређење ангажовала професионалце јер је хтела да сваки детаљ буде посебан и да од свог стана направи право ремек-дело.

Посебан детаљ су врата са стаклом и преградама поред којих Милица често воли да се фотка.

 

 

Из онога што се да видети, у томе је и успела. Нежни заводљиви тонови беж и браон доминирају у њеном дому, а ту су и сива и бела, неизбежне краљице неутралности.

Посебно занимљива је жута боја пода у дневној соби, уз коју се одлично уклапају дрвени комади намештаја.

Ипак, просторија која привлачи највише пажње је кухиња.

 

 

Цела у минималистичком стилу, дизајнирана је у сивим неутралним тоновима. Глатке површине и нијансе које се утапају једна у другу дају осећај прозрачности.

Посебан детаљ су трпезаријске столице - беле, геомертијских линија.

 

 

Ту је и пространо кухињско острво. Фанови примећују да је занимљиво како Милица, барем судећи према фоткама са Инстаграма, на њему више воли да позира него да кува.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".