Pevačica Milica Pavlović nije krila da je dugo živela kao podstanar. Onda je pre nekoliko godina rešila da pazari svoju nekretninu od koje će napraviti pravi dom.

Foto: ATA images

 

 

Lokacija koju je tada odabrala je jedna od najpoželjnijih u Beogradu i danas. U pitanju je naselje West 65 na Novom Beogradu, gde stanove imaju i druge poznate i manje poznate ličnosti koje traže luskuz i udobnost.

Milica je za svoj stan od oko 90 kvadrata dala 270.000 evra, a u njega uložila dodatnih 50.000, tako da je sve skupa koštalo oko 320.000 evra.

 

 

Ona povremeno sa publikom na društvenim mrežama podeli delić tog luksuza u kom živi. Pričalo se da je za uređenje angažovala profesionalce jer je htela da svaki detalj bude poseban i da od svog stana napravi pravo remek-delo.

Poseban detalj su vrata sa staklom i pregradama pored kojih Milica često voli da se fotka.

 

 

Iz onoga što se da videti, u tome je i uspela. Nežni zavodljivi tonovi bež i braon dominiraju u njenom domu, a tu su i siva i bela, neizbežne kraljice neutralnosti.

Posebno zanimljiva je žuta boja poda u dnevnoj sobi, uz koju se odlično uklapaju drveni komadi nameštaja.

Ipak, prostorija koja privlači najviše pažnje je kuhinja.

 

 

Cela u minimalističkom stilu, dizajnirana je u sivim neutralnim tonovima. Glatke površine i nijanse koje se utapaju jedna u drugu daju osećaj prozračnosti.

Poseban detalj su trpezarijske stolice - bele, geomertijskih linija.

 

 

Tu je i prostrano kuhinjsko ostrvo. Fanovi primećuju da je zanimljivo kako Milica, barem sudeći prema fotkama sa Instagrama, na njemu više voli da pozira nego da kuva.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".