. Певачицу, Јовану Николић Мишковић сви добро знамо, а о њеној старијој сестри слабо шта имамо да прочитамо, иако има веома занимљив живот.

Јована је недавно добила другу ћерку у браку са Марком Мишковићем и на кратко се повукла у медијску илегалу, желећи да ужива у сваком тренутку одрастања својих мезимица. Певачица често истиче како ужива у браку, да је срећна и испуњена, али и да има велику подршку од своје сестре Маше, која јој пуно значи.

Мало ко зна да је управо Маша, Јованина сестра, удата за сина Сретена и Славице Карић, Бојана.

Бојан Карић јавности је био посебно интересантан по браку са Јеленом Карлеушом, који је трајао свега три месеца. Након развода 2004. године, бизнисмен се повукао из јавности, а 2007. године поново је стао на луди камен. Тада је оженио Машу Николић, са којом данас има близанце Теодора и Тару.

Јована Мишковић и Маша Карић веома су блиске, и то неретко показују на друштвеним мрежама па је тако честитајући рођендан старијој сестри, Мишковићка написала дивну честитку:

– Како је добро кад ти мама роди најбољег друга за цео живот. Драга моја секо Машо и мама хвала вам – поручила је тада певачица својој рођеној сестри. Поред тога што су удате за најбогатије и најмоћније људе у Србији, Јована и Маша имају познатог оца. У питању је недавно преминули режисер, директор фотографије и и камерман Божидар Николић, који је за своје умеће награђен најзначајнијим признањима.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

Шта ће рећи ЈК? Дара Бубамара и Цеца у загрљају

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".