Док је трајао инструментални део песме Дина Дворника, Букилић се нашалио и рекао: "Добро вече, гадни жири!" Када је завршио наступ, Саша Поповић је открио да је реч о старом такмичару, који је учествовао пре три године, а ментор му је био Ђорђе Давид. После такмичења се одселио у Америку, а једва је дочекао да се врати после девет месеци.

- Био сам незадовољан, разочаран. Одустао сам од такмичења, отишао у Америку. Радио сам као конобар... Чим сам видео тамо како и шта, рекао сам: "Певаћу Шемсу, Синана, шта год, само да се вратим" - рекао је Букилић, којем једино Марија Шерифовић није дала глас, иако је он желео да му она буде ментор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

Будући да није био у прилици да одабере Марију, Милан Букилић се определио за Ђорђа Давида, који се присетио њиховог давнашњег проблема, због ког испрва није желео да обнове сарадњу.

- Ти и ја смо имали један проблем. Морамо да се слушамо. Мислио си да си паметнији не од мене, него од целог жирија. Наш је задатак да вам отворимо врата. Ако ми нећеш паметовати, ако ћеш сарађивати, долазити на пробе, ја ћу те узети. Отпевао си по свом, то те је коштало испадања. Мораш да ми верујеш као ментору - упозорио га је Ђорђе и одабрао га за свог кандидата.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Дара Бубамара 1991. године

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".