Једна од најпознатијих фолк певачица деведесетих година прошлог века свакако је била Лела Андрић, фатална плавуша за којом су уздисали многи.

Ова певачица је током деведесетих била удата за биснисмена Срђана Аџемовића, који је потом оженио бившу Моделсицу Невену Стаменковић, од које се након неколико година брака развео.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Лелин и Срђанов брак био је буран, бар тако тврди певачица. Она је, како каже, стрепела за сопствени живот, јер јој је бивши муж био мета криминалаца.

Лела никада није крила да се дружила са криминалцима и да је појединима била и кума.

- Дружила сам се са свима, и са финим момцима, с криминалцима, политичарима, естрадом. Не знам зашто су ме сви они волели, вероватно зато што сам била искрена. Најтеже ми је било кад је убијен мој кум Дуги, као и Шљука. Сва та убиства су се десила током прве године мог брака са Срђаном Аџемовићем”, испричала је певачица за “Курир” 2017. године па додала:

 

 

- Убице су заправо јуриле мог мужа, па су онда убијали кога су стигли. Плашила сам се за свој живот јер никад нисам могла да знам да ли ће ме неко убити на улици, ставити ми бомбу под ауто или гађати кућу зољом. Претње смрћу смо добијали стално. Зато сам била најсрећнија кад сам се развела, не због Аџема, него зато што је то био тежак период мог живота.

Подсећамо, Лела је током деведесетих снимила хитове као што су “Чаробњаков син” и “Томо, мајсторе”, који јој је написао покојни Шабан Шаулић.

- Нјега сам познавала пре него што ми је написао песму "Томо, мајсторе". Волела сам га као певача и пријатеља. Шабан ме и наговорио да снимим његову песму и нисам се покајала - рекла је Лела за поменути медиј.

 

 

Иначе, ову певачицу су скандали пратили и након деведесетих. Наиме, Лела је 2015. године осуђена на осам месеци затвора због помагања у откривању информације о прислушкивању телефона вође крушевачког криминалног клана Зорана Јотића Јотке, писали су домаћи медији.

Такође, како се писало, Лела је осуђена и 2005. године на 11 месеци затвора и три године условне казне, јер је Швајцарца Курта Аленспаха преварила за 140.000 швајцарских франака.

 

 

Ова плавуша последње две деценије се не бави музиком, али је и даље веома згодна и атрактивна, што се види на свежим фотографијама са њеног Инстаграм налога.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".