Много је разлога за сукоб Јелене Карлеуше и Анастасије Ражнатовић, а по свему судећи бар донедавно није постојао нити један за помирење.

Певачице, обе са завидним каријерама, изузетно су поносне, свака има свој став којег се држи и мишљење иза којег стоји, напослетку обе сматрају да је врло тешко и апсурдно прећи преко увреда изречених јавно.

Фото: АТА имагес

 

Све ово, као и разлози који се тичу Анастасијине мајке Светлане Цеце Ражнатовић додатно су с годинама сукоб Јелене Карлеуше и Анастасије Ражнатовић продубљивали.

Све је то ишло до те мере да власнице бројних хитова које публика обожава нису желеле чак ни у истој просторији да буду заједно, што се јуче сасвим неочекивано променило.

Фото: АТА имагес

 

Анастасија и Карлеуша једна за другом прошетале су црвеним тепихом хотела, а повод је био рођенданска забава. Нису се поздравиле нити погледале али само то што су на биле на истом догађају говори да су срца омекшала и да можда у наредном периоду и постоји могућност да изгладе односе.

Фото: АТА имагес

 

Обе су изгледале предивно Јелена је за овај гламурозни догађај одабрала беби плаву хаљину, док се Анастасија одлучила за топ и сукњу са шљокицама. Несумњиво је да су обе изазвале невероватну пажњу медија и свих присутних, који су читаве вечери пратили њихове реакције и то хоће ли се певачицама у неком моменту поглед сусрести.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".