Jedna od najpoznatijih folk pevačica devedesetih godina prošlog veka svakako je bila Lela Andrić, fatalna plavuša za kojom su uzdisali mnogi.

Ova pevačica je tokom devedesetih bila udata za bisnismena Srđana Adžemovića, koji je potom oženio bivšu Modelsicu Nevenu Stamenković, od koje se nakon nekoliko godina braka razveo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Lelin i Srđanov brak bio je buran, bar tako tvrdi pevačica. Ona je, kako kaže, strepela za sopstveni život, jer joj je bivši muž bio meta kriminalaca.

Lela nikada nije krila da se družila sa kriminalcima i da je pojedinima bila i kuma.

- Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem”, ispričala je pevačica za “Kurir” 2017. godine pa dodala:

 

 

- Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života.

Podsećamo, Lela je tokom devedesetih snimila hitove kao što su “Čarobnjakov sin” i “Tomo, majstore”, koji joj je napisao pokojni Šaban Šaulić.

- Njega sam poznavala pre nego što mi je napisao pesmu "Tomo, majstore". Volela sam ga kao pevača i prijatelja. Šaban me i nagovorio da snimim njegovu pesmu i nisam se pokajala - rekla je Lela za pomenuti medij.

 

 

Inače, ovu pevačicu su skandali pratili i nakon devedesetih. Naime, Lela je 2015. godine osuđena na osam meseci zatvora zbog pomaganja u otkrivanju informacije o prisluškivanju telefona vođe kruševačkog kriminalnog klana Zorana Jotića Jotke, pisali su domaći mediji.

Takođe, kako se pisalo, Lela je osuđena i 2005. godine na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, jer je Švajcarca Kurta Alenspaha prevarila za 140.000 švajcarskih franaka.

 

 

Ova plavuša poslednje dve decenije se ne bavi muzikom, ali je i dalje veoma zgodna i atraktivna, što se vidi na svežim fotografijama sa njenog Instagram naloga.

BONUS GALERIJA: Pevač Dino Dvornik

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".