Серијски сексуални преступник Нкосинати Плакати признао је да је починуо 93 силовања у периоду од јуна 2012. до фебруара 2021. године.

Овај 32-годишњак је скоро 10 пуних година терорисао малолетне девојке у Јужној Африци, углавном узраста од 12 до 20 година.

Њега чека доживотна робија због деценијског терора који је спроводио над малолетним девојкама, пише Дејли мејл.

Њему се суди због чак 148 кривичних дела која је наводно починио у претходној деценији. Овде се ради се о отмицама, тешкој крађи, силовањима и недозвољеном ношењу и коришћењу ватреног оружја.

Он је заустављен тек у фебруару 2021. када је бежао од полиције. Том приликом рањен је у ногу која му је касније ампутирана. 

Прво силовање је Плакати починио у јуну 2012. године над дванаестогодишњом девојчицом у граду Бенони, док је друго силовање починио само три месеца касније.

Године 2015., Плакатијеви злочини постају бизарнији и болеснији. Он је у истом граду у којем је починио своје прво силовање, Бенонију, силовао деветогодишњу девојчицу, а 9-годишњег дечака је терао да све то посматра.

Локални медији су тада писали да се наводно радило о брату жртве сексуалног напада, али то није потврђено. Годину дана касније, терао је дечака од четрнаест година да силује две петнаестогодишњакиње, а онда их је он сексуално напао.

Своје последње силовање је починио у фебруару 2021. године када је упао у кућу једне старије жене којој је претио ножем ако га не буде послушала. 

БОНУС ВИДЕО: 

ЕКСКЛУЗИВНО: Снимак убиства Милоша Стојановића на Ади Хуји за које је осуђен Александар Релић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".