Serijski seksualni prestupnik Nkosinati Plakati priznao je da je počinuo 93 silovanja u periodu od juna 2012. do februara 2021. godine.

Ovaj 32-godišnjak je skoro 10 punih godina terorisao maloletne devojke u Južnoj Africi, uglavnom uzrasta od 12 do 20 godina.

NJega čeka doživotna robija zbog decenijskog terora koji je sprovodio nad maloletnim devojkama, piše Dejli mejl.

NJemu se sudi zbog čak 148 krivičnih dela koja je navodno počinio u prethodnoj deceniji. Ovde se radi se o otmicama, teškoj krađi, silovanjima i nedozvoljenom nošenju i korišćenju vatrenog oružja.

On je zaustavljen tek u februaru 2021. kada je bežao od policije. Tom prilikom ranjen je u nogu koja mu je kasnije amputirana. 

Prvo silovanje je Plakati počinio u junu 2012. godine nad dvanaestogodišnjom devojčicom u gradu Benoni, dok je drugo silovanje počinio samo tri meseca kasnije.

Godine 2015., Plakatijevi zločini postaju bizarniji i bolesniji. On je u istom gradu u kojem je počinio svoje prvo silovanje, Benoniju, silovao devetogodišnju devojčicu, a 9-godišnjeg dečaka je terao da sve to posmatra.

Lokalni mediji su tada pisali da se navodno radilo o bratu žrtve seksualnog napada, ali to nije potvrđeno. Godinu dana kasnije, terao je dečaka od četrnaest godina da siluje dve petnaestogodišnjakinje, a onda ih je on seksualno napao.

Svoje poslednje silovanje je počinio u februaru 2021. godine kada je upao u kuću jedne starije žene kojoj je pretio nožem ako ga ne bude poslušala. 

BONUS VIDEO: 

EKSKLUZIVNO: Snimak ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji za koje je osuđen Aleksandar Relić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".