Треће основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је вечерас да је полиција пронашла возача Н.Ј. (46) који је јутрос учествовао у инциденту у Булевару Милутина Миланковића.


Према писању медија, јутрос је након вербалног сукоба нападнута позната кошаркашица и супруга спортског новинара Слободана Шаренца Анђелија Арбутина Шаренац након вербалног сукоба у саобраћају са другим возачем.

Подсетимо, напад на познату кошаркашицу догодио се јутрос када је на њен аутомобил, марке "форд", у којем је била са четрнаестогодишњом ћерком, у Новом Београду, налетео Ненад Ј., возач "волвоа". 

Након незгоде, и кошаркашица и Ненад Ј. изашли су из својих аутомобила, а онда је он почео да је вређа, псује и на крају ју је више пута гурнуо.

Арбутина је пала и сломила зглоб леве руке. У возилу је све време била њена ћерка (14) која је изашла из возила да помогне својој мами.

Бивша кошаркашица се огласила за "Новости" и открила је како се осећа. 

- Добро сам. И рука ми је сад добро. Хвала Богу и дете је добро. Не бих више ништа изјављивала о ономе што се догодило, нити било шта коментарисала - изјавила је за "Новости".

Фото: Н. Параушић

 

Тужилаштво у саопштењу прецизира да ће поводом тог догађаја, а након прикупљања свих доказа и утврђивања релевантних цињеница, бити поднета кривична пријава тужилаштву против осумњиченог због кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности.

БОНУС ВИДЕО:

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД НИКШИЋА: Једна особа погинула - има повређених

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".