Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je večeras da je policija pronašla vozača N.J. (46) koji je jutros učestvovao u incidentu u Bulevaru Milutina Milankovića.


Prema pisanju medija, jutros je nakon verbalnog sukoba napadnuta poznata košarkašica i supruga sportskog novinara Slobodana Šarenca Anđelija Arbutina Šarenac nakon verbalnog sukoba u saobraćaju sa drugim vozačem.

Podsetimo, napad na poznatu košarkašicu dogodio se jutros kada je na njen automobil, marke "ford", u kojem je bila sa četrnaestogodišnjom ćerkom, u Novom Beogradu, naleteo Nenad J., vozač "volvoa". 

Nakon nezgode, i košarkašica i Nenad J. izašli su iz svojih automobila, a onda je on počeo da je vređa, psuje i na kraju ju je više puta gurnuo.

Arbutina je pala i slomila zglob leve ruke. U vozilu je sve vreme bila njena ćerka (14) koja je izašla iz vozila da pomogne svojoj mami.

Bivša košarkašica se oglasila za "Novosti" i otkrila je kako se oseća. 

- Dobro sam. I ruka mi je sad dobro. Hvala Bogu i dete je dobro. Ne bih više ništa izjavljivala o onome što se dogodilo, niti bilo šta komentarisala - izjavila je za "Novosti".

Foto: N. Paraušić

 

Tužilaštvo u saopštenju precizira da će povodom tog događaja, a nakon prikupljanja svih dokaza i utvrđivanja relevantnih cinjenica, biti podneta krivična prijava tužilaštvu protiv osumnjičenog zbog krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

BONUS VIDEO:

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD NIKŠIĆA: Jedna osoba poginula - ima povređenih

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".