Познати београдски бизнисмен С. П., претучен је у центру Београда.

Њега је, претукао мушкарац маскиран у радника градске чистоће. Брзом реакцијом полиције у сарадњи са Првим основним јавним тужилаштвом због наношења тешких телесних повреда С. П. ухапшен је М. М.

Филмски напад, догодио се 21. октобра, испред зграде у којој нападнути човек станује. Према незваничним информацијама, пришао му је мушкарац обучен у ђубретарску униформу, са капуљачом преко главе и маском на лицу.

- У руци је имао чак и метлу и гумене рукавице, које је највероватније ставио како не би оставио трагове. Поставио је С. П. неколико питања а онда почео брутално да га удара по глави и телу, до те мере да му је поломио нос. Када је човек почео да дозива помоћ, нападач га је оставио да лежи и побегао - открива извор Курира.

Напад мушкарца прерушеног у радника чистоће, догодио се усред дана, нешто после 9 сати ујутру.

Бизнисмен је напад пријавио полицији, која је у сарадњи са тужилаштвом идентификовала и привела осумњиченог за паребијање С. П.

- Сумња се да М. М. није из чиста мира напао С. П. већ да је пребијање било наручено и детаљно испланирано. Иначе, С. П. је власник једне приватне фирме - открива саговорник Курира.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".