Петиција Јелене Карлеуше подигла много прашине

С тим у вези, на сајту Петиције.онлине покренула је иницијативу да се забрани лов. 

Фото: Профимедиа

 

 

- Дивље животиње су пред изумирањем у Србији! Јелени, дивље свиње, медведи, лисице, зечеви, фазани... Само су неке од врста које до 2030. године више неће постојати због бесомучног убијања од стране нељуди који себе називају “ловцима”, “пријатељима животиња” и “љубитељима природе”! Лов није спорт како то убице животиња воле да нагласе, јер спорт је фер плеј. У убијању нема ничега фер. Напротив! . написала је Карлеуша и додала:

- Реч је о подмуклом и кукавичком убијању изгладнелих и преплашених животиња широм Србије од стране 85.000 регистрованих убица животиња. 85.000 легално наоружаних убица животиња лови и убија док Србија ћути. Лов није хоби, већ убилачки порив код људи психопата и социопата. Таквима није место у природи са оружјем, већ иза браве. Србијо, уједини се и заштити дивље животиње које су природно благо и понос. Стоп лову, стоп масакру, стоп убицама животиња!!! Стоп убијању из забаве! Стоп истребљењу животиња! Добри људи, уједините се против нељуди, стоји испред њеног потписа као аутора петиције. 

Петиција Јелене Карлеуше до сада је потписана од стране 12.937 особа, а подршку јој је преко Инстаграма упутила и Сашка Веселином, супруга Ђорђа Ђоковића, Новаковог најмлађег брата. 

Фото: Принтскрин Инстаграм/saskaveselinov

 

Сашка је поделила Карлеушиноу објаву у којој је навела своје горе напоменуте ставове.

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".