Нажалост, Горица Нешовић нас је напустила и оставила велику празнину, али ту је дошла Дејана Миловић Буха, да то недостајање барем мало умањи.

Дејана је дугогодишња радијска водитељка, а своју каријеру почела је 1987. године, најпре у "Teen магазину", да би онда радила као новинар на радију "Београд", а потом и као радијски презентер на радију Б92.

Током своје каријере је радила на многим радио станицама, а почетком октобра придружила се тиму "Буђења са Горицом и Драганом".

Фото: Алекса Станковић

 

Дејана сада открива како је дошло до тога да се придружи овој екипи и да ли је сада људи гледају као Горичину замену. Она је истакла да јој је јако тешко пала смрт колегинице, чему се није надала, те да је Горица давала подршку Драгану и њој до последњег дана.

- То је требало другачије да изгледа, требало је сво троје да радимо. Горица и Драган су ме позвали да им се придружим, требало је сво троје да радимо, у смислу да некад радимо у пару, некад сви заједно, разне комбинације су биле - започела је Дејана за 24седам, па наставила:

- Били су ту разни разговори, нека могућност са линковима док се Горица скроз не опорави и тако даље. Међутим, нажалост, десило се то што се десило, она је почела да се опоравља, али је испало тако како јесте.

Како је Дејана објаснила, нико није очекивао да ће се све одиграти на начин који јесте.

- Горица је све време слушала програм, до задњег дана и давала подршку. Тај стицај околности је стварно невероватан, нешто што стварно нико није очекивао - каже она и додаје да се са Драганом познаје дуги низ година:

- Сада Драган и ја радимо заједно, ми се познајемо јако дуго. Радили смо на деведесет двојци, познајемо се чак и од пре, другари смо дуги низ година, добро се познајемо, тако да ето, наставља се та нека другачија сада прича, али ту је негде Горица, слуша и гледа.

Дејана је истакла да су реакције слушалаца добре, али да има и оних који мисле да је она Горичина замена, иако то није случај. С друге стране, када се погледају коментари оних који се буде уз Драгана и њу, један се посебно издваја а то је да је "савршено наставила да ради посао, што многима не би пошло за руком".

Фото: Н. Фифић

 

- Задовољна сам како све тече, реакције су стварно добре. Наравно, има одређен број слушалаца који мисли да сам Горичина замена, што нисам, заиста је био другачији план, да будемо тим. А и никад нећу моћи да ја будем њена замена. У неком сам другачијем ја фазону од ње, али опет се наставља та нека прича и мислим да је та енергија врло слична - закључила је Дејана.

С друге стране, Драган Илић, очекивано, још увек тугује за Горицом, те је истакао да још увек није спреман да говори о свему што га је задесило. Ипак, оно што је за велику похвалу јесте да и даље Горицу често спомињу, те да је увек у њиховим срцима док воде емисију.

ГАЛЕРИЈА: Имање Љубивоја Ршумовића 

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".