Петар Грашо је без устезања прокоментарисао однос са својим тастом Тончијем Хуљићем и нагласио да живот с њим откако су постали фамилија није нимало лак.

Фото: АТА имагес

 

- Тончи ми дође као највећа казна у животу и с њим никако не може бити лагано. Шалу на страну, Тончи и његова супруга Вјекослава су мени увек били као друга породица, а љубав која је дошла са Ханом (32), њиховом ћерком, само је употпунила тај однос. Ми се одлично рзумемо и много се шалимо, а када би се снимио наш породични ручак, то би био један одличан ситком - открио је певач.

Фото: Д. Миловановић

 

Познати певач описао је и дан свог венчања и напоменувши да га је изненадило толико интересовање медија у Хрватској и региону, а сматра да је то последица што никада у први план није износио детаље из свог приватног живота.

- Хана и ја смо имали романтичну идеју да прошетамо по граду од наше куће до те мале цркве, јер у фебруару нема људи. Хтели смо да купимо сладолед и пешке одемо на венчање. Међутим, дошли смо са два црна комбија, а имали смо и обезбеђење. Били смо изненађени што нас новинари чекају испред куће, а једна позната новинарка је рекла да смо Хана и ја вратили папараце у Хрватску. Што мање детаља о себи износите у јавност, људи имају већу потребу да задиру у ваш живот - објаснио је Грашо и описао дан своје свадбе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/petar_graso_fan_page

 

- Венчање је било дружење с пријатељима, једна забава без традиционалних ритуала. Имали смо и обичну торту коју је направио мој венчани кум. То је моја филозофија живота. Ја могу себи приуштити торту од 20 метара и порука би била да ми имамо највећу торту, али ми смо желели да имамо најукуснију. Такав и живот треба да буде, споља скроман, а изнутра препун различитих добрих укуса - објаснио је Грашо.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Здравко Чолић - музички великан, миљеник свих генерација

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".