Овог месеца, тачније 8. новембра, очекује нас још моћнији пун Месец - поклопиће се са помрачењем Месеца, а астролози тврде да је овај период увек обојен драматичним променама и изненађењима.

Ово је четрвто и последње помрачење у овој години, а стиже у земљаном знаку - Бику, а с астролошког аспекта ово значи веома интезивну енергију, пуно нереда, преокрета у блиским односима, срушених планова, али доноси и бројне лекције које морамо да савладамо како би нам будућност била боља.

Фото: Профимедиа

 

 

Наравно, помрачење и пун Месец у Бику утицаће на све знакове Зодијака, али на ова 4 највише: Бика, Лава, Шкорпију и Водолију.

БИК

У овом периоду осећаћете се неодољиво - ментално, физички и емосционално. Но, то што ће вам у сопствениј кожи бити врло удобно, не значи да ћете избећи бурне дане. Чекају вас велике промене и то веома изненадне и неочекиване, практично револуционарне. Посебно је изражена могућност да се те промене догоде уобласти емоција и партнерства.

Фото: Профимедиа

 

 

ЛАВ

Ово помрачење највише ће погодити вашу 10. кућу - кућу каријере и имиџа у јавности, указујући на значајне промене које вас очекују у вези каријере, али и признања. Могуће је да ћете схватити да вас оно што сте до сада радили не води ка вишем циљу, или сте спремни да се упустите у амбициозније пројекте, преузмете лидерску позицију или се једноставно наметнете на послу на било који начин. Такође, будите отворени за нове пословне понуде, а могуће је и да ће вам се отворити нови путеви за додатну зараду.

ШКОРПИЈА

Наћи ћете се усред покушаја да помирите своје сопствене потребе са потребама партнера. Бићете приморани да направите компромис, иако то можда не желите, како бисте кренули напред у неком важном односу, било да је љубавни, пријатељски или породични.

Фото: Профимедиа

 

 

ВОДОЛИЈА

Ово помрачење подсетиће вас на неке незацељене ране и трауме, лоше породичне успомене... Уколико још нисте, порадите на стварима из прошлости због којих патите и које вас боле. Такође, припремите се на невероватан развој догађаја који се тиче ваше породице или вољене особе.

БОНУС ВИДЕО:

УБИЦА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Ћилибар има разна лековита својства, а овај је најквалитетнији...