5. новембар – Опозиција Венере и Урана - Ово је један од најповољнијих дана у месецу. Венера ће нам донети пуно снаге и мотивације, а Уран ће помоћи да ову енергију усмеримо у правом смеру. Астролози истичу да ће 5. новембар донети дух бунтовника и револуције. Жеља да промените свој живот ће почети да се претвара у стварност, снови сада могу полако постати материјализовани. Уран доноси мале изазове, али они нас могу довести до успеха.

9. новембар – Опозиција Меркура и Сунца са Ураном - Овог дана биће двоструки аспект Меркура и Сунца према Урану. Ова конфронтација ће бити најснажнија ове јесени, а посебно у новембру. Ово је универзалан дан који вам доноси снажан подстицај за напредак. Многи људи ће осетити прилив снаге и енергије. Позитивне емоције излазе на површину, па вас очекује диван период за љубав, флерт и упознавање нових људи.

11. новембар - је дан огледала, нумеролошки низ 11-11 - На данашњи дан многи од нас ће имати велики успех на послу. Многима од нас ће донети много корисних бонуса. На пример, то ће повећати нашу издржљивост и емоционалну чврстину. Ово ће нам бити изузетно корисно у петак, јер ћемо моћи да завршимо важне послове и мирно одемо на заслужени одмор. На овај дан је боље да ништа не одлажете, већ да делујете смело и одлучно.

17. новембар – Меркур улази у Стрелца и борави у њему 6. децембра. Овај период, а посебно од 17. новембра доноси одлично време за путовање, па можете отићи на дестинацију о којој одавно маштате. Сјајна је прилика и да промените разне животне ситуације, од реновирања куће, до промене посла и нових хобија. Од 17. новембра имате велике шансе да промените свој живот из кроена.

25. новембар – Јупитер излази из ретроградне фазе - Највећа планета ће се окренути 25. новембра, завршавајући своју ретроградну фазу. На данашњи дан и у наредних неколико месеци наша интуиција ће почети да функционише исправно. Унутрашњи глас вас не збуњује, већ вас усмерава. Бићемо инспирисани, пуни унутрашње снаге. Многи од нас ће моћи да престану да размишљају само о себи, фокусирајући се на вољене и другу половину. Ово ће бити од велике користи за односе, посебно са партнером и члановима породице.

29. новембар – Опозиција Меркура и Марса - Ова опозиција је одличан аспект, посебно ако су у питању планете попут Марса и Меркура. Биће то диван дан за покушаје самоизражавања, за састанке и за посао. Овај уторак ће вероватно бити најпродуктивнији дан у месецу. Не одлажите важне ствари.

Новембар је сјајан период да разматрате шта ћете предутзети наредне године, које ствари треба да одбаците, а шта да прихватите, усвојите и промените у свом животу. Нека од новембра започне ваш пут позитивне трансформације!

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".