Страст и физичка привлачност које Шкорпија и Бик осећају од момента кад угледају једно друго може се назвати једном врстом магнетне привлачности. Они просто не могу да скину очи једно са другог, а њихова страст је толико интензивна да не може да се пореди ни са једном другом хороскопском комбинацијом.

Када страст и заљубљеност прерасту у љубав између ова два знака, та љубав је веома интезивна, јака и очигледна свима који се назале у њиховој близини. Бик и Шкорпија су, према астрологији - супротни знаци Зодијака, што значи да су у суштини потпуно различити по свим аспектима, што им даје посебну, комплексну повезаност, у смислу тога да се супротности привлаче – они су књишки пример тога!

Фото: Профимедиа

 

Бик и Шкорпија у љубавној вези су веома моћна комбинација – заједно су готово непобедиви, јер сваки од знакова је веома јак и стабилан, а допуњују се особинама које су им различите или које један поседује, а други не. Оно што може бити проблем, јесте уколико ова два јака и освешћена знака не успеју да нађу баланс и каналишу на прави начин своје јаке енергије и импулсе, пише "Стил".

Када је реч о њихова сексуалној привлачности – мало је рећи да је она је фатална. Бик и Шкорпија имају много тога заједничког, почевши од моћних карактера, који су и једном и другом један од афродизијака јер уживају у снази коју добијају од партнера, његовој интелигенцији, успеху, лепоти...Њихов однос је набијен емоцијам, страшћу и прилично необузданим жељом за телесним контактом, који је за оба знака веома значајан.

Фото: Профимедиа

 

Два тако јака карактера морају да дођу и до неслагања и – као и љубав, њихове свађе су бурне и набијене емоцијама. Шкорпија је брза на језику, увредиће, лако ће се наљутити, али сталожени Бик, уколико познаје своју "шкорпију" лако ће изаћи из конфликта на најлепши могући начин – нежношћу. Шкорпија се за пет минута неће ни сећати око чега је избила свађа...

Бик и Шкорпија иако су две супротности у свему, не могу да се одвоје једно од другог. Шкорпија по својој природи тежи изазовима и нечему за шта мора да се потруди, а Бик је неко кога није лако ни импресионирати ни задобити, што шкорпију још више привлачи. Бик је хедониста, доста себичнији и концетрисан на себе, а у љубавној вези значајно место му заузимају физички контакти и осећај емотивне сигурности. Самим тим, Шкорпија која зрачи привлачношћу и која у љубави очекује пуно страсти може предстваљатиидеалног партнера Бика.

Фото: Профимедиа

 

Проблем у вези између ова два знака може се догодити уколико се обоје тврдоглаво држе својих чврстих ставова и уверења и нису спремни на лагане компромисе. Бик воли искреност и транспарентност и не воли да се замара "игрицама", док Шкорпија воли да буде мистериозна и открива само онолико колико она сматра да је потребно.

Фото: Профимедиа

 

Моћна повезаност ова два знака, која зрачи енергијом, страшћу и привлачношћу - може да достигне највиши могући ниво када Шкорпија схвати да Бик са њим жели да буде на дуже стазе и да је потребно да бар донекле обузда своју тајновиту и мистериозну природу.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".