Најмање једном месечно сведочимо пуном Месецу, овај феномен појачава наше емоције, све чини интезивнијим и подстиче нас да завиримо дубље у себе и околини се обраћамо директније. Овог месеца, тачније 8. новембра, очекује нас још моћнији пун Месец - поклопиће се са помрачењем Месеца, а астролози тврде да је овај период увек обојен драматичним променама и изненађењима.

Ово је четрвто и последње помрачење у овој години, а стиже у земљаном знаку - Бику, а с астролошког аспекта ово значи веома интезивну енергију, пуно нереда, преокрета у блиским односима, срушених планова, али доноси и бројне лекције које морамо да савладамо како би нам будућност била боља.

Наравно, помрачење и пун Месец у Бику утицаће на све знакове Зодијака, али на ова 4 највише: Бика, Лава, Шкорпију и Водолију.

Фото: Профимедиа

 

 

БИК

У овом периоду осећаћете се неодољиво - ментално, физички и емосционално. Но, то што ће вам у сопствениј кожи бити врло удобно, не значи да ћете избећи бурне дане. Чекају вас велике промене и то веома изненадне и неочекиване, практично револуционарне. Посебно је изражена могућност да се те промене догоде уобласти емоција и партнерства.

ЛАВ

Ово помрачење највише ће погодити вашу 10. кућу - кућу каријере и имиџа у јавности, указујући на значајне промене које вас очекују у вези каријере, али и признања. Могуће је да ћете схватити да вас оно што сте до сада радили не води ка вишем циљу, или сте спремни да се упустите у амбициозније пројекте, преузмете лидерску позицију или се једноставно наметнете на послу на било који начин. Такође, будите отворени за нове пословне понуде, а могуће је и да ће вам се отворити нови путеви за додатну зараду.

Фото: Профимедиа

 

 

ШКОРПИЈА

Наћи ћете се усред покушаја да помирите своје сопствене потребе са потребама партнера. Бићете приморани да направите компромис, иако то можда не желите, како бисте кренули напред у неком важном односу, било да је љубавни, пријатељски или породични.

ВОДОЛИЈА

Ово помрачење подсетиће вас на неке незацељене ране и трауме, лоше породичне успомене... Уколико још нисте, порадите на стварима из прошлости због којих патите и које вас боле. Такође, припремите се на невероватан развој догађаја који се тиче ваше породице или вољене особе.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".