Бројне комедије које смо волели да гледамо написао је ни мање ни више него супруг славне глумице Паулине Манов. Иза лика чувеног сценаристе и драматурга Владимира Ђурђевића стоје многобројни пројекти попут "Оно као љубав", "Комшије", "Бисер Бојане", "Група", "Зборница Куку Васа", "Немој да звоцаш". Блистава каријера суђеника познате глумице, чије име је дошло до изражаја улогом Љиљане у филму "Тома", а чини се да га светла будућност тек чека. Осим што је неизмерно даровит и смео у својим пословним потезима муж Паулине Манов изузетно је и згодан и леп мушкарац, који није могао остати незапажен када је са супругом руку под руку прошетао црвеним тепихом поводом премијере филма "Чудотворац тумански".

 Владимир је током вечери привукао пажњу бројних медија и јавних личности и то прихватио са стилом. Иначе муж Паулине Манов аутор је и представе "Не играј на енглезе", која је пре 14. година, када је он био тек на трећој години студија имала премијеру, а тај датум за њега и глумицу од изузетне је важности.

Фото: В. Данилов

 

Љубав овог пара управо је започела на тај датум. Паулина и Владимир су се тада упознали, а на афтер партију уз песму "Слушај љубав како долази" тада су се и пољубили док је вече завршено врло романтично,  писац је глумицу узео у наручје и пренео је преко велике баре. Обоје су тада знали да су суђени једно другоме. Врло брзо се се венчали, а круна њихове љубави су деца Растко и Мина.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Љиљане Благојевић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".