Brojne komedije koje smo voleli da gledamo napisao je ni manje ni više nego suprug slavne glumice Pauline Manov. Iza lika čuvenog scenariste i dramaturga Vladimira Đurđevića stoje mnogobrojni projekti poput "Ono kao ljubav", "Komšije", "Biser Bojane", "Grupa", "Zbornica Kuku Vasa", "Nemoj da zvocaš". Blistava karijera suđenika poznate glumice, čije ime je došlo do izražaja ulogom LJiljane u filmu "Toma", a čini se da ga svetla budućnost tek čeka. Osim što je neizmerno darovit i smeo u svojim poslovnim potezima muž Pauline Manov izuzetno je i zgodan i lep muškarac, koji nije mogao ostati nezapažen kada je sa suprugom ruku pod ruku prošetao crvenim tepihom povodom premijere filma "Čudotvorac tumanski".

 Vladimir je tokom večeri privukao pažnju brojnih medija i javnih ličnosti i to prihvatio sa stilom. Inače muž Pauline Manov autor je i predstave "Ne igraj na engleze", koja je pre 14. godina, kada je on bio tek na trećoj godini studija imala premijeru, a taj datum za njega i glumicu od izuzetne je važnosti.

Foto: V. Danilov

 

LJubav ovog para upravo je započela na taj datum. Paulina i Vladimir su se tada upoznali, a na after partiju uz pesmu "Slušaj ljubav kako dolazi" tada su se i poljubili dok je veče završeno vrlo romantično,  pisac je glumicu uzeo u naručje i preneo je preko velike bare. Oboje su tada znali da su suđeni jedno drugome. Vrlo brzo se se venčali, a kruna njihove ljubavi su deca Rastko i Mina.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Iz albuma LJiljane Blagojević

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".