Гледаоци серије "Село гори, а баба се чешља" вероватно су упамтили девојчицу Милицу, унуку Радашина и Радојке, а мало је познато да је њу одиграла Ксенија Репић, унука глумице Љиљане Стјепановић.

Фото: Теодора Ћирић

 

Она се као мала девојчица појавила и у једној реклами са својом баком, једном од највећих уметница наше глумачке сцене, а она је више пута истакла да јој је Љиљана узор и да се поноси тиме што личи на њу.

– Имам размак између зуба на баку, и доста личим на њу кад је била млада. Волела бих да постанем глумица, јер мислим да су глумци вечита деца, а ја не бих никад желела да одрастем – испричала је пре неколико година Ксенија.


Пре три године, Ксенија је уписала глуму на Факултету драмских уметности, а међу колегама на студијама су јој и Алексеј Бјелогрлић, син Драгана Бјелогрлића, и Ђуро Брстина, син легендарног Бранимира Брстине.

ФОТО ГАЛЕРИЈА:

Она док студира стиче искуство, па је играла у представи "Мирис кише на Балкану", као и у серији "Мочвара".


Њена бака Љиљана Стјепановић не крије задовољство и срећу што је унука пошла њеним стопама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

– Ксенија је већ са годину и по дана одгледала једну од мојих представа, а будући да сам је стално доводила на пробе, она је право позоришно дете које је расло иза кулиса. За њу је сцена природан амбијент и није необично што ју је толико заволела. Била је веома мала када је почела да прави "представе" за све нас у кући, са четири године држала сам јој часове глуме, а она је све упијала – испричала је глумица једном приликом.

Она је на време препознала Ксенијин дар, а посебно је радује јер њена унука ужива у овом послу.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

– Тада сам јасно уочила да је талентована за глуму. Била сам поносна јер нисам од оних глумица које кажу: Не дај боже да ми дете буде глумац! Ја сам савршено срећна у свом послу, тако да не видим разлог зашто бих јој бранила да се тиме бави – рекла је Љиљана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Радош Бајић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".