Једна од најлепших младих глумица Милена Радуловић недавно је са својим пратиоцима на Инстаграму поделила фотографије у којима је у једноделном купаћем костиму, откривши савршену фигуру и витак стас.

Милена је неко ко је познат по томе да вежба и да води рачуна о свом изгледу, па тако неретко обрадује своје пратиоце док вежба јогу, изводећи успешно неке од врло захтевних фигура и вежби, док за свој изглед увек добија само речи хвале и колико је разгибана и савитљива, као да је од пластелина.

На поменутим фотографијама које је недавно поделила на друштвеној мрежи, позната глумица ужива у михољском лету и топлим јесењим данима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mileena_radulovic

 

 Суначајући се у дворишту поред базена, у опису фотографије је написала: "Последњи дан у купаћем", док су се у наставку низали коментари њених пријатеља и пратилаца, на рачун њеног изгледа, као што су: "Ноге не могу целе у кадар", "Како изгледаш сестро мила. Дива", "Код тебе је још лето", "Лепото", "Дивна", "Једноставно савршена" и многи други. Милена је недавно присуствовала премијери филма "Траг дивљачи" у којем глуми лик лепе манекенке из Румуније који је приказан београдској публици, а том приликом је одушевила публиком њеним изгледом.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mileena_radulovic

 

Глумица је за ту прилику понела сиво одело са црним корсетом и једноставном, шминком, па се осврнила на радњу филма: "У питању је једна винтиџ прича. Југославија, Служба, костим и сценографија.

Ово је једна занимљива прича која је постала сценарио. Прича која одише старим духом, а рађена је на модеран начин. Биће занимљиво то гледати", истакла је то приликом позната глумица, рекавши да је њена улога "мала, али слатка". Милена у поментуом филму глуми манекенку из Румуније, коју Драган Бјелогрлић, у улози једног од комунистичких лидера испраћа назад кући, приликом чега је упознаје са новинаром коме понавља једну од најпрепознатљивих реплика.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".