Иако су деца чувеног тенисера, Стефан и Тара живе животом као и " сав нормалан свет". Премда тако не делује, они не уживају у материјалним вредностима, већ су другачије васпитани. 

Јелена је објавила делић атмосфере из њихових соба и може се закључити да је ентеријер врло минималистички уређен. Преовладавају неутралне боје, а виделе су се и књиге и  интерактивне играчке које утичу на концентрацију и интелигенцију. 

Фото: jelenadjokovicndf

 

Циљ овог пара је да децу васпитавају у правом духу, не поклањајући материјалне ствари у превеликој мери:

- Моја деца су прва генерација деце која никада није добила батине. Ја сам их добијала од својих родитеља, моја мајка пре мене, отац, моји баба и деда, Новакови такође. Стефан и Тара су прва генерација и верујем да ће то што не одговарамо на грешке и погрешно тумачење емоција насиљем заиста променити свет. Сматрам да је то један велики квантни скок у мењању историје и будућности ‒ истакла је Јелена приликом гостовања на панелу " Будућност је сад".

Фото: jelenadjokovicndf

 

 

Она је такође открила да је поставила неке потпуно друге темеље у васпитању своје деце, а како све креће из породичног дома, дом Новака Ђоковића и његове породице уређен је тако да сваки члан има све што му је потребно, али ничега превише.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".