Iako su deca čuvenog tenisera, Stefan i Tara žive životom kao i " sav normalan svet". Premda tako ne deluje, oni ne uživaju u materijalnim vrednostima, već su drugačije vaspitani. 

Jelena je objavila delić atmosfere iz njihovih soba i može se zaključiti da je enterijer vrlo minimalistički uređen. Preovladavaju neutralne boje, a videle su se i knjige i  interaktivne igračke koje utiču na koncentraciju i inteligenciju. 

Foto: jelenadjokovicndf

 

Cilj ovog para je da decu vaspitavaju u pravom duhu, ne poklanjajući materijalne stvari u prevelikoj meri:

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti ‒ istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu " Budućnost je sad".

Foto: jelenadjokovicndf

 

 

Ona je takođe otkrila da je postavila neke potpuno druge temelje u vaspitanju svoje dece, a kako sve kreće iz porodičnog doma, dom Novaka Đokovića i njegove porodice uređen je tako da svaki član ima sve što mu je potrebno, ali ničega previše.

(Blic)

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Ane Ivanović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".