Певачица је на друштвеним мрежама, након месеци нагађања, потврдила да је раскинула везу са Харисом Берковићем. Она је у својој објави на Инстаграму открила да "више нису заједно и да му жели пуно среће", након чега су кренула нагађања да су узрок раскида родитељи младог певача.

- Иако су годинама били у вези, Харисови родитељи никада нису прихватили Манојловићеву као потенцијалну снајку. Сматрали су да је Рада тотално другачије васпитавана од њиховог сина, те да не би могли да живе у складној заједници. Такође, није им се свиђала ни чињеница да је певачица девет година старија од њиховог сина, као ни њен животни позив. Желели су скроз другачији профил снајке - рекао је неименовани извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/radamanojlovic/_harisberkovic

 

- Рада је на све начине покушавала да освоји срце породице, али у томе, нажалост, није успела. Након пандемије коронавируса ствари су се додатно закомпликовале. Он је много везан за породицу, није успео да изгради успешну каријеру у Србији, па је највише времена проводио у Босни.

Кад год би дошла у Босну, Рада је спавала по хотелима. Никада није долазила код њега у кућу, породица је избегавала контакт с њом. Харис није више могао да издржи притисак и променио је понашање према девојци. Иако је на све начине покушавала да спаси везу, на крају су се разишли - завршава извор.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".