Међу њима су Јасна Миленковић Јами, Беки Бекић, Иван Кукољ Куки, Рада Манојловић, Сандра Африка, Бранка Соврлић, Катарина Живковић, Милан Динчић Динча и многи други.

- Зоран не губи време у затвору. Ради на музици, пише песме, аранжмане и, како ствари стоје, постоји могућност да их понуди певачима с којима је већ сарађивао. Не знам детаље, али адвокати који га посећују ће моћи да му помогну у томе - прича извор.

Што се тиче ове теме, естрадне звезде подељеног су мишљења.

Фото: АТА имагес

 

- Затекли сте ме. Ситуација је деликатна. Нас двоје јесмо сарађивали, али индиректно. Преко покојног Саше Милошевића смо направили сарадњу, која је била изузетна, а с обзиром на то да је Јелена била присутна, то се претворило у дружење. Због њене судбине мало ми је незгодно о томе да причам и тренутно да размишљам на ту тему - била је неодлучна Јами.

Зато је њена колегиница Бранка била изричита: - Мени је урадио један аранжман за песму коју сам ја направила. Тада сам упознала и Јелену. Људима који погреше треба пружити шансу, ако се догоди да погреше и да та грешка може да се исправи. Међутим, ово је стравична ситуација и зато с њим пословно не бих могла да сарађујем - поручује Соврлићева.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Исто мишљење дели и Куки: - Све то што се десило је страшно да би било лицемерно да нас двојица наставимо сарадњу као да се ништа није десило. Имам своје мишљење о тој породици које бих задржао за себе. Зоран ми је направио песму за фестивал "Кошташ ме", на којој ми је управо покојна Јелена певала демо-снимак. Све ме то веже за неке тренутке - каже певач.

Бекић такође тврди да више себе не види у сарадњи са Зораном: - Наша сарадња је била случајна. Зоран је аранжман правио за једну песму, а ја сам аутор. Нисам ја у том филму - кратко је рекао Беки.

Фото: Инстаграм принтскрин/sandraafrika

 

Динча је поручио да нема коментар, док је Каћа Живковић одбила позив, а Рада се није јављала на телефон.

Сандра Африка и Индира Арадиновић Инди, пак, желе да сарађују са Зораном. - Наравно да бих сарађивала са Зораном уколико ми понуди хит, ипак је он човек који ми је урадио прву песму, по којој сам добила и надимак. Сви су невини док се не докаже супротно или не донесе коначна одлука. Ја у то не бих улазила, мене само посао занима - каже Сандра, а Инди се слаже с њом.

- Узећу песму ако је хит. Ипак, Зоран ми је урадио мегахит "Бато, бре". Нисам у фазону да не бих - поручила је Инди.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".