У овом тренутку, представници свих знакова зодијака ће доживети неке потешкоће, па стога, док се коридор помрачења не затвори, треба поштовати одређена правила понашања. Ситуације које ће се десити током овог периода пружиће вам важне поуке. Истовремено, у овом тренутку не би требало да доносите судбоносне одлуке.

Фото: Профимедиа

 

 

Током коридора помрачења, веза са Универзумом се повећава, што значи да све ваше мисли могу имати много већи утицај. Због тога морате пажљиво контролисати све о чему размишљате. Не дозволите себи да се задржавате на негативном, страховима и огорчењима. Напротив, време је да их разрадите што је више могуће и избаците их из свог живота.

Шта је најбоље да радите током наредне две недеље?

Ово је најбоље време за почетак планирања. Све што је замишљено између два моћна помрачења сигурно ће бити реализовано најкасније до маја 2023. године. Стога можете безбедно размишљати о куповини куће, одласку на одмор или другим пријатним догађајима, а магија коридора помрачења ће сигурно помоћи да их оживите.

Поред тога, астролози саветују да се не сукобљавате са другима, суздржавајући манифестације емоција што је више могуће. Уз више позитивних мисли и мање непријатних ситуација моћи ћете из периода помрачења да изађете без већих последица.

Фото: Профимедиа

 

 

Шта никако не би требало да радите до 8. новембра?

Дефинитивно не вреди решавати нека важна питања у овом периоду, посебно она која се тичу докумената или новца.

Венчање током ходника помрачења, такође, није најбоља идеја. Идеална позиција је уздржавање од коначних одлука, па чак и пресуда. У супротном, можете направити грешку, чије ће последице бити изузетно тешко исправити.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".