Астролози најављују да ће у новембру бити више повољних дана него оних изазовних. Међутим, очекују нас три изазовна, можемо рећи опасна дана, али ће нам свемир дати прилику да јесен завршимо позитивно.

Према речима астролога, ово су најизазовнији дани у новембру:

8. новембар - најопаснији дан када је помрачење "крвавог" Месеца и конјункција Сунца и Меркура

Овај дан се слободно може назвати најопаснијим даном у месецу. Ово је и главни догађај овог месеца! Ствар је у томе што нас на овај дан чекају не један, већ два изазовна астролошка догађаја одједном. Први је помрачење Месеца у Бику.

Помрачење "крвавог" Месеца означава завршетак и може затворити нека врата у нашем животу. Када се ова врата затворе, то вам у почетку може деловати страшно, али ћете на крају наћи бољи и лакши пут ка новим вратима. Падајући у знак Бика, ово помрачење "крвавог" Месеца може да утиче на новац и односе с блиским људима.

Фото: Профимедиа

 

 

На дубљем нивоу, ово помрачење такође може да нам помогне да пређемо неке блокаде око осећаја вредности. Ако се суочавате с изазовном ситуацијом, проверите да ли вас блокирају стварни или непостојећи проблеми које сами себи стварате. Без обзира на то што ће овај дан бити турбулентан, немојте да се изолујете и избегавате људе, јер ће вама блиској особи бити потреба помоћ.

На овај дан, због помрачења, свемир може захтевати да вратите стваре дугове. Ако сте у прошлости направили било какве грешке, карма стиже на наплату. Конјункција Сунца и Меркура ће "зачинити" ситуацију. Све ће бити непредвидиво. Како не бисте изгубили контролу над ситуацијом, овог дана би требало да будете суздржанији и да не журите с доношењем одлука.

16. новембар - Венера улази у Стрелца

Од 16. 11. до 9. 1 2. многи од нас ће бити склонити ризику и авантури. Посебно ће то бити опасно за оне који су тај дан присиљени да решавају финансијске послове и да доносе битне одлуке.

Венера ће учинити да многи људи једноставно престану да маре за сигурност, али то може да се одрази на здравље, па зато обратите пажњу.

21. новембар – Меркур у конјункцији с Венером

Меркур и Венера у међусобној конјункцији стварају врло снажне емисије негативне енергије. Ово ће бити дан када ће многи од нас почети да размишљају о освети. Покушајте да се не присећате старих притужби ако не желите да покварите расположење себи или својим вољенима. Не причајте о ономе што се догодило пре, већ гледајте само на позитивне ствари.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".