Бик

За припаднике овог знака долази период у коме треба да искористе максимум и ризикују, сада или никад. Време је да седну, размисле о прошлости и шта су из ње научили, шта их је променило. То ће им отворити нове перспективе на живот и свет око себе и омогућити им да изаберу најбоље за себе у блиској будућности. Бикови ће ове зиме доживети најпозитивније промене у каријери, иако је то и добар период за повезивање са новим људима, дружење и бољу комуникацију. Мање ће се осећати усамљено, јер ће упознати дивне људе и склопити квалитетна пријатељства. Такође, зима им доноси узбуђење на љубавном плану, више оптимизма и динамике. Бикови који су у везама добиће више разумевања и подршке од партнера и то ће веома ценити.

Фото: Профимедиа

 

 Девица

Дошло је време да Девице буду заслужено награђене за сав труд, а током зиме њихове способности ће доћи до изражаја. Људи ће их хвалити више него иначе, а на њима је да прихвате комплименте јер то заслужују. У лажној скромности нема ништа племенито, а они то знају, па ће уживати у позитивним реакцијама. Припадници овог знака ће наредних месеци сијати страшћу и аутентичношћу, а расположење ће им бити на врхунцу. Њихова иновација могла би довести до позитивних пословних промена. Самци ће се ове зиме опорављати од бивших љубави. Свакако треба да имају на уму да ће потези које сада чине на љубавном плану сигурно показати резултате у будућности. Девице ће у везама моћи да реше неке старе несугласице са партнером и да се више фокусирају на оно позитивно у њему. Моћи ће да сагледају ствари из новог, бољег угла.

Јарац

Припадницима овог знака астролози предвиђају магичан период ове зиме. Иза њих је бурна година пуна храбрости и планова за будућност. Оно што су прижељкивали у тешким месецима, сада ће коначно моћи да примене и уживају у благодетима труда и рада. Ове зиме Јарчеви ће бити и више него спремни за нове изазове, напредак, улагање у будућност... Знаће тачно шта желе и шта им је потребно да остваре своје циљеве. Пред њима су месеци пуни оптимизма и позитивне енергије. Имаће квалитетне везе са другим људима, али ће и постати свестан потребе да одвоји време за себе, схватиће важност редовног опуштања и одмора.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".