Естрадни пар Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш важе за један од најскладнијих естрадних парова који је скоро три деценије у браку. Сада су комшије овог пара одлучиле да проговоре о томе какви су они уживо. Блиске комшије рекле су да се не друже често, али да се увек љубазно јаве и да попричају: 

– Они углавном из свог дворишта излазе аутом па их ретко виђамо да шетају по крају. Чујемо их када су испред куће или на тераси уживају, често су им ту деца. Добро се слажу и њихова деца из претходних бракова, делују као складна породица – изјавио је један комшија.

Фото: Инстаграм принтскрин/zoricabrunclik_official

 

Девојчице које су се играле на оближњем игралишту рекле су да знају ко је Зорица и где је њена кућа. Често одлазе код певачице по аутограм. Госпођа из продавнице рекла је да Зорица и после толико година уме да се наљути на Кемиша попут детета. 

– Зорица и после толико година делује као неко размажено дете и то јој тако симпатично стоји. Она се надури на Кемиша попут детета, дигне нос и фркће, па то све насмеје чак и њега – изјавила је Наталија.

Комшије кажу да виђају многе јавне личности када долазе јер је студио хармоникаша у склопу куће, преноси Блиц

– Долазе и одлазе јавне личности. Чујемо понекад само када Зорица запева док Кемиш свира хармонику јер то вероватно раде у дневном боравку. Раније смо често сретали Шаулића, а за славу је код њих права гозба- рекао је Миленко, који је открио да имају жену која им иде у набавку.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".