Јелена Тинска је једна од икона старе Југославије, позната српска глумица, балерина, водитељка. Била је део култне играчке групе "Локице" које су на свим концертима пратиле Здравка Чолића. Згодна, млада, атрактивна, у трикоу, голих рамена, Јелена је просто освајала својом појавом.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

О њеном љубавном животу распредала је цела Југа, а Јелена је све распиривала отвореним признањима кад јој се неко допада.

Први пут се удала за Драгослава Лутовца који је био њен први момак. Добили су две ћерке, али брак је пукао после само пар година - Јелена је заволела другог.

Био је то, како се причало, најлепши мушкарац свог времена, ког су звали Аполон. У питању је Горан Милошевић из групе "Генерација 5“.

 

 

Занимљиво је да је Јелена Горана приметила када јој је фотограф који ју је снимао уз њене фотографије донео и Горанове. Чим их је видела, Јелена је питала ко је лепотан са густом црном косом.

Како пише биографијаинфо, Тинска је одмах почела да тражи његов телефон, назвала га и представила се. Али он није поверовао да га она зове, па је спустио слушалицу.

 

 

Она је ипак била упорна, па су се коначно срели. Заволели су се на први поглед. И сви су одмах почели да причају о њима, звали су их најромантичнијим паром. Пролазници су гледали у њих док би се возили Београдом на Горановом мотору.

Љубав је цветала и све је деловало као да ће трајати заувек.

Култну песму "Ти само буди довољно далеко" Горан је посветио баш Јелени.

 

 

Али онда се десио скандал. Причало се да је Јелена у Горановом кревету затекла другу.

Он је тврдио да је није преварио, покушао је да објасни да је то била стјуардеса која је ту само преспавала, да је то заправо девојка његовог друга, директора аеродрома.

Али Јелена није поверовала. И осветила му се - била је баш са тим његовим другом чија је девојка преспавала у Горановом кревету.

 

 

Данас се о Горану не зна много, сем да не воли да је у центру пажње. Ипак, Јелена повремено на друштвеним мрежама подели сећање на своју велику љубав.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Давид - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".