Pevačica je u svojoj knjizi ispričala više o njenom odnosu sa Sašom Popovićem koji joj se, kako je napisala, direktno udvarao. Takođe je u knjizi istakla kako joj je Popović došao u 4 ujutru pred njena vrata sa cvećem, gde ga je ona odbila.

Foto: V. Danilov

 

 

Popović je nakon objavljivanja knjige demantovao i naveo " da nije sve baš tako tačno kako je napisano".

- Mi smo u jako dobrim odnosima i to je priča koja je završena pre 30 godina. Meni je najfascinantniji detalj kada je čovek došao u 4 ujutru, probudio cvećarku u ponoć i kupio u toj cvećari sve orhideje. To je nešto što svaku ženu očara. Mada svako ima svoje viđenje i ljubavi i raskida, ali u suštini svaki na svoj način popularni i zaposleni. Nismo ni u istom gradu živeli. To što smo se mi viđali bilo u frci i u trci.

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je da li je kolaps svake njene veze zapravo bio razlog što žive u različitim gradovima.

- Da bi razvio neku vezu, moraš provesti vreme sa nekim. Ne samo izlasci gde smo svi doterani i namirisani. Nije to život, život je nešto drugo. To je kada živite 24 sata pod istim krovom i susret sa različitim problemima životnim, rekla je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

BONUS VIDEO:

Emotivni trenutak: Aco Pejović u zagrljaju supruge i ćerki

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".