Популарни глумац Петар Стругар, који је освојио домаћу пиблику разним улогама, развео се недавно од супруге Оље.

Оља и Петар су одлучили да се разиђу и свако крене својим путем, а остали су у пријатељским односима као и што су били пре него што су се венчали, писао је Блиц пре месец дана.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

 

Њихов разлаз није имао трзавица, али нису могли да функционишу као брачни партнери, па су зато одлучили да је растанак најбоља солуција за добробит њиховог сина Иве. Извор горепоменутог листа наводи да трећа особа није крива за разлаз, па тако нема простора за разне спекулације.

Коњ га спојио са Милицом

Пре него што је добио сина Иву са Ољом, Петар је био у вези са певачицом Милицом Тодоровић. Глумац и певачица неколико месеци били су заједно, а онда је уследио раскид.

- Коњ је пресудио. Коњ нас је саставио, он нас је и раставио. Шалим се. Кад не иде, онда не иде. То је једини емотивни фејл (промашај) који сам имала. Нисмо се слагали енергетски. Ја сам на једној страни, он је по цео дан с коњима и то је то - рекла је Милица за Курир ТВ.

Фото: АТА имагес

 

 

Милица и Петар упознали су се када је Тодоровићевој за снимања спота, за песму "Љубав мање", био потребан коњ.

- Продуцент и редитељ су се досетили да централна фигура спота буде коњ. Будући да је Петар власник једног расног коња, контактирали су га. Чим је дошао на снимање и пружио руку Милици одмах су севнуле варнице - својевремено је за медије испричао извор близак певачици и глумцу.

Први брак с колегиницом

Многи су заборавили да је Петар пре скоро деценију био у браку био са шест година старијом колегиницом Иваном Николић. Њих двоје су се након две године забављања венчали 2013. на интимној прослави у Земуну, а у јуну 2014. добили сина Зарију.

После више од годину дана након венчања, познати глумци одлучили су да се растану. Иако су на све начине покушали да сачувају свој брак, када су схватили да је то ипак неизводљиво, Ивана и Петар заједно су донели одлуку да живот наставе одвојено.

Фото: Јутјуб принтскрин/N1

 

 

Ивана глуми у Београдском драмском позоришту и такође дели љубав према коњима, као и Петар. Она је једном приликом на питање медија како васпитава сина, а и како он реагује на њену професију рекла:

- Њему је нормалан и мој и Петров посао. Деца лакше прихватају ствари, оквири нормалног су релативна ствар. Мени је важно да чиме год да се бави, да га то испуњава - испричала је Ивана.

Шушка се да је Петар наводно у вези са глумицом и колегиницом Калином Ковачевић, али глумац је на те наводе одговорио овако:

Фото: Предраг Митић/Милена Анђела

 

 

- Калина и Петар су најбољи другари. Знамо да то није вест као што би била емотивна романса, али тако је како је. Како бисмо зауставили неосноване гласине, поздрављамо заинтересоване медије и поручујемо да смо кроз две заједничке представе заиста приближили и постали најбољи пријатељи, скоро као брат и сестра. Све остало су неосновани трачеви - тоји у објави, а потом је рипостовао и објаву Калине Ковачевић, која је написала исто.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Аните Манчић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".