Певачица Каћа Грујић и фудбалер Марко Гобељић купили су нови стан, а сада су комшије проговориле о њима.

- Генерално је овде и комшилук такав да им није битно да ли је неко познат или не јер има доста лекара, академика, бизнисмена.. - објашњава девојка у обижњој продавници.

- И даље је бахата. Неколико пута је испаркиварала аутомобил, а да није ни погледала да ли некога има на улици. Сви морају да се зауставе када она пролази својим аутом. И пешаци, и бициклисти, и други аутомобили, јер она је јавна личност и у њеној глави она има предност – каже Катаринина прва комшиница док се друга надовезује на причу.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам ни знала ко је она, међутим мој млађи син ми је објаснио, јер је неколико пута био на њеном наступу. Једна од скандалознијих сцена је била када је сунчане наочаре носила у глуво доба ноћи. Сви смо се смејали. И она и онај њен глуме звезде, а Новак Ђоковић који живи у близини се понаша нормално, па ви сами процените – говори Мирјана.

- Гобељу не виђамо јер је стално на припремама, тако да је дадиља ту даноноћно како би Катарини помагала. Делује као посвећена мајка, мада ја као маторо џангризало не волим када те младе мајке са кило шминке љубе децу по лицу, што она ради, смеје се Љубица.

Фото: АТА имагес

 

Комшија Дарко каже да се слаже са речима жена из комшилука, али да треба све узети са резервером.

- Тачно је да се понашају тако некако никако, што би рекао наш народ али први утисак може преварити. Можда је та бахатост одраз некултуре, а не умишљености. Можда ће време показати да нису лоши. Овде људи генерално не воли што се доселила естрада, па су кивни. Али воле Милицу Тодоровић јер је природна, и оног малог Стеву. И Саша Ковачевић је васпитан, е сада видећемо за њих двоје.

Фото: Инстаграм принтскрин/katarinagrujic.doll

 

Комшије напомињу да је певачица стално на третманима за улепшавање и да је без шминке за сада нису видели.

- Дом напусти без шминке са огромним сунчаним наочарима и везане косе, а онда је након тога видимо сређену са шминком и фризуром. Воли да се дотерује и увек је беспрекорно сређена, када је гардероба у питању. Воли да се људи на улици окређу за њом. Ја се не разумем претерано у цене робних марки, али ми је комшиница рекла да је читала у новинама да јој неке торбе коштају и по 5.000 евра. Па ко има тај новац у данашње време? Свака њој част ако од певања може да заради толике паре. То је умеће и треба и то знати. Могу замислити колико јој тек онда коштају други комади у гардероберу, када је торба само 5.000 евра, одушевљена је Сара.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

(Блиц)