Иако не прича пуно о приватном животу,  Наталија Ибраимов, певачица групе Трик FX током каријере се суочила са бројним медијским написима, од којих нису сви били истинити, а најмање они о њеном љубавном животу.

- Много је било лажи током свих ових година, али оне које су баш претеране биле су да сам преварила мужа, као и да се 'продајем' за новац. А ја у животу имала два дечка, а за трећег се удала (смех) - открила је Наталија и признала да је ових дана веома осетљива.

- Ових дана сам у таквом расположењу да може свашта да ме расплаче на кеца - признала је и за себе рекла да никада није знала да лаже и да то никако не воли.

- Највише на свету мрзим да лажем и да ме неко лаже. Презирем лаж. А и не умем, да будем искрена. Кад баш морам да слажем, увек ме одаје моја фаца, јер почнем да се смејем. Али изузетно ретко се то дешава - изјавила је певачица, која је открила и да јој је највећа жеља да са супругом купи кућицу ван града, да може тамо да ужива и побегне кад год жели да се склони од свих.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".