Рак

Ракови често постављају зид због ког се плаше да буду рањиви, чак и према својим партнерима у вези. Међутим, када сруше своје зидове и поделе своје најдубље тајне, страхове и несигурности са супружником, урадили би све за њих. Дакле, ако њихов партнер вара, они би му на крају опростили, само да би избегли слом срца и раскид.

Шкорпија

Шкорпије воле да имају контролу и партнер који вара може угрозити ову динамику у њиховој вези. Међутим, вероватно ће опростити случајеве преваре само да би повратили осећај контроле у ​​вези. То је зато што ће их нуђење опроштаја када партнер моли за милост довести у позицију у којој би партнер учинио све да угоди Шкорпији. Ово савршено одговара овом знаку.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Ове особе цене лојалност и верност партнера. Ипак, изнад свега, они имају тенденцију да верују својим партнерима, посебно када су у дугој вези. Због тога им је тешко да уоче недостатке у својим партнерима. Чак и када партнер вара, они би остали у вези и одбијали да одустану од своје љубави. Међутим, они то никада неће заборавити и држаће их љутња дуго времена, преноси "Мондо".

Рибе

Људи рођени под овим знаком често желе да задрже добар имиџ у очима пријатеља и породице. Стога би покушали да сакрију партнерову превару и сачувај свој образ, како би живот представили идеалним. Рибе су знаци који би превару сматрали и својим поразом, па ће радије прећутати и пребродити него обелоданити целом свету шта се догодило.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".