Млад Месец и помрачење Сунца догађају се 25. октобра,  а астролози истичу да се све ово догађа у сазвежђу Шкорпије. Будите отворени, испуњенио се креативношћу, бавите се уметношћу, ово ће вам помоћи да се заштитите од стреса. Свака врста креативности ће бити корисна, а хороскоп открива да ће у уторак многи моћи да открију нове аспекте свог талента.

Фото: Профимедиа

 

 

Данас можете усвојити неке добре навике које су важне по ваше здравље. Током јесени имунитет је често ослабљен и постоји тизик од прехладе. Конзумирајте здраву храну и имајте умерену физичку активност. Мале шетње на свежем ваздуху помоћи ће одржавању тела у доброј форми, али у томе да разбистрите своје мисли.

Фото: Профимедиа

 

 

Брину о свом здрављу. Јесен је тешко време када је имунитет смањен и постоји ризик од прехладе. С тим у вези, важно је водити рачуна о свом благостању, увести здраву храну у исхрану и не одустајати од умерене физичке активности. Мале шетње на свежем ваздуху, пливање или јога помоћи ће одржавању тела у доброј форми.

Шта не треба да радите 25. октобра за време младог Месеца и помрачења Сунца:

Период није поољан за заполчињење нових ставри ако доносите нагле и импуллсивне одлуке. Уколико се одлучите за нешто, важно је да о сваком кораку детаљно размислите и да пазите којим људима верујете.

Трошење новца на непланиране куповине. На дан младог Месеца боље је сачувати финансије и не подлећи манипулативним порукама за трошење новца. 25. октобра постоји ризик од куповине неквалитетних или непотребних добара, па се свакој куповини мора приступити мудро.

Избегавајте бес, љутњу и агресију - Помрачење може утицати на нагле промене расположења, па се током таквог периода повећава ризик од конфликтних ситуација. Важбно је да избегнете свађе, уколико се осећате нерасположено, осамите се и посветите себи, очистите своје мисли и срце. Брините о другима и покажите колико сте осећајни.

Овог уторка астролози препоручују праћење дневне рутине, нормализацију сна и обављање једноставних послова. Посветите се себи, свом расположењу и енергији. Искористите овај период за размишљање о својим плановима, амбицијама ио унутрашњим стањима. Размислите шта вам је потребно од живота, а колико ви на том путу дајете.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

УБИЦА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Ћилибар има разна лековита својства, а овај је најквалитетнији...

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".