По неком неписаном правилу, однос свекрве и снаје на овим нашим просторима уопште није лак. Наравно, има и много светлих изузетака, али је некако јасно да углавном у овој релацији две жене, ипак нешто не штима. Зашто је то тако, па, оставићемо психолозима да се баве овим питањем, а ми смо покушали да то објаснимо на мало "тривијалнији" начин - погледом у звезде и астро комбинације.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово су најгоре астролошке комбинације снаја и свекрва:

Снаја Лав, свекрва Рак

Једна од најгорих астролошким комбинација када су у питању однос свекрва и снаја. Свекрва Рак је склона да свог сина " својата " и да све то преноси на породицу сина. И том случају, син је немоћан, јер његова мајка превише утиче на све аспекте његовог живота, њена љубав прелази у претерану бригу и претерану заштиту. То се често претвара у патолошки однос и онда снаја Лав, која природно доминира, постаје опасна претња.

Лавица доминира и не жели да има изнад себе било ког, поготово не жели особу попут Рака. Свекрва Рак је склона да се бори за доминацију над њом и то да показује отворено и помало и агресивно, јер њена породица, посебно њен син - то су њени трофеји, у то се не дира. Тако да је овај однос у старту осуђен на вечито такмичење и превласт над сином. 

Снаја Ован, свекрва Шкорпија

Ово је друга "најопаснија" комбинација. То је у старту велика борба која је веома отворена и увек пуна ружних речи и свађа. У овом случају највише пати син који се увек склања, јер не може да трпи њихову негативну енергију. Свекрва Шкорпија је карактерно љубоморна и посесивна особа и то је нешто што она не може да контролише. Њене емоције су веома дубоке и ретко их показује, а снаја Ован отворено показује своју наклоност ка партнеру - што може да буде веома иритантно за свекрву.

Снаја Ован је веома директна, тврдоглава и нема проблем да каже све што мисли. Њу нико не може да заустави када нешто планира, а свекрва опет не подноси кад неко доминира и кад је неко превише отворен и искрен. Овном влада Марс, а Шкорпијом влада Плутон, то су најратоборније планете, природно су супростављене. Овде " победу " најчешће односе снајке. 

Снаја Девица, свекрва Близанац

Ово је веома компликована комбинација зато што је Меркур владајућа планета и Близанаца и Девица. То заправо говори о томе да је овде комуникација веома доминантна и активна. У једном периоду могу да ћуте и не проговарају или да буде фаза сталних препуцавања и расправа. Свекрва Близанци је склона да стално користи комуникацију као средство доминације над свима, али то не може да оствари над снајом Девицом која такође веома користи комуникацију као најважнију ствар у животу.

Њихов однос је стално доказивање, ко је способнији и речитији а то се негативно одражава на њихов однос јер нема простора да однос буде опуштен и спонтан. И једна и друга се труде да буду гласније и ту је основни проблем сто не " чују" и не могу да дођу до речи. А кад је период " ћутања "  онда је велико питање ко ће први да попусти. Главни покретач њихове комуникације је син или муж који је овде " кључ " који нуди решење. 

(Нај Жена)

БОНУС ВИДЕО:

ОВИ ГЛУМЦИ СУ ВРШЊАЦИ: За неке никад не бисте погодили колико имају година

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".