Rak

Rakovi često postavljaju zid zbog kog se plaše da budu ranjivi, čak i prema svojim partnerima u vezi. Međutim, kada sruše svoje zidove i podele svoje najdublje tajne, strahove i nesigurnosti sa supružnikom, uradili bi sve za njih. Dakle, ako njihov partner vara, oni bi mu na kraju oprostili, samo da bi izbegli slom srca i raskid.

Škorpija

Škorpije vole da imaju kontrolu i partner koji vara može ugroziti ovu dinamiku u njihovoj vezi. Međutim, verovatno će oprostiti slučajeve prevare samo da bi povratili osećaj kontrole u ​​vezi. To je zato što će ih nuđenje oproštaja kada partner moli za milost dovesti u poziciju u kojoj bi partner učinio sve da ugodi Škorpiji. Ovo savršeno odgovara ovom znaku.

Foto: Profimedia

 

Bik

Ove osobe cene lojalnost i vernost partnera. Ipak, iznad svega, oni imaju tendenciju da veruju svojim partnerima, posebno kada su u dugoj vezi. Zbog toga im je teško da uoče nedostatke u svojim partnerima. Čak i kada partner vara, oni bi ostali u vezi i odbijali da odustanu od svoje ljubavi. Međutim, oni to nikada neće zaboraviti i držaće ih ljutnja dugo vremena, prenosi "Mondo".

Ribe

LJudi rođeni pod ovim znakom često žele da zadrže dobar imidž u očima prijatelja i porodice. Stoga bi pokušali da sakriju partnerovu prevaru i sačuvaj svoj obraz, kako bi život predstavili idealnim. Ribe su znaci koji bi prevaru smatrali i svojim porazom, pa će radije prećutati i prebroditi nego obelodaniti celom svetu šta se dogodilo.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".