Пред крај месеца, 25. октобра 2022. године догодиће се делимично помрачење Сунца у знаку Ваге. Према астролошким прогнозама, биће то догађај великих размера који ће радикално да промени животе већине хороскопских знакова.

Оно што је посебно код ове помрачине је то што се догађа на дан младог Месеца, а у астрологији се овај феномен назива "Црни Месец". У том периоди се осећа се јак психички притисак и претерана емотивност.

Фото: Профимедиа

 

 

Осим тога, Венера ће се овог дана приближити Сунцу, што може негативно да утиче на љубавне односе, а велики број планета у близини Сунца сугерише да ће помрачина да буде изузетно значајна и судбоносна.

Натераће нас да делујемо брзо и одлучно, да заокружимо и прекинемо односе и догађаје који нас већ дуже време муче. А како наводи "Сторy", резултати помрачине неће да се виде одмах, већ у наредних шест месеци.

Мушкарци, будите на опрезу

На дан помрачине и недељу дана након ње ни у којем случају не потписујте важне уговоре јер ћете у противном јако да жалите. Сунце јаче делује на мушкарце, посебно на оне на водећим позицијама, па је боље да избегавате промене на послу. Сачекајте најмање седам дана. Такође, ово раздобље није повољно за постављање циљева, прављење планова и слично, већ погодује учењу, самоанализи, окретању духовности и слично.

Фото: Профимедиа

 

 

ОВАН

Ован ће да буде озбиљно погођен овим аспектом. Неко ће коначно да одлучи да све призна партнеру и да се преда свим срцем и душом, док некога очекује нагли прекид везе.

БИК

Ово раздобље биће право изненађење за Бикове. Ваша интуиција је невероватно јака, све што сте некада мислили сада видите из друге перспективе. Од овога ћете имати користи.

БЛИЗАНЦИ

Ово помрачење може да подстакне Близанце да спакују кофере и отпутују, не само туристички, већ да потпуно преокрену свој живот и потраже срећу у другој земљи.

РАК

За Ракове ће да дође одлучујући тренутак у послу. Неко ће да пронађе нови посао, а други ће, напротив, да остану без њега. Што је најважније, ове промене ћа да буду корак напред за Ракове.

ЛАВ

Лавови би требало да очекују ​​изненађења везана за породицу, старију браћу или сестре. У њиховим животима догодиће се неочекивана промена која ће да утиче и на овај знак. Не улазите у расправе.

ДЕВИЦА

Девице би посебну пажњу требало да обрате на своје здравље. Савет је да се посвете јоги или медитацији, техникама које ће да им смање напетост и да их заштитите од болести. Могуће је непланирано путовање.

Фото: Профимедиа

 

 

ВАГА

За Ваге ће ово помрачење да буде најзначајније јер се догађа у њиховом знаку. Очекују их радикалне промене - имиџ, љубав, главна животна начела... Савет је да се чувају болести.

ШКОРПИЈА

Новчани проблеми очекују Шкорпије. Проверите све своје картице и лозинке. Не улажите у сумњиве послове и пазите на језик. Неопрезна реч би могла да има озбиљне последице.

СТРЕЛАЦ

Стрелчевима ће помрачење првенствено да погоди млађу браћу и сестре. Помозите им ако им је потребна подршка. Постоји могућност израженог ривалства на послу.

ЈАРАЦ

У овом раздобљу Јарчеви би могли да продају или купе стан, да се иселе из унајмљеног или да започну реновирање. Могућа је и меланхолија, туга и депресија, али ти осећаји брзо пролазе.

ВОДОЛИЈА

Водолијама предстоје велике промене у породици, у њу улазе нови људи. Помрачење, такође, доноси повећану креативност, зграбите свој кист и платно и стварајте!

РИБЕ

Ово помрачење Рибама доноси најбоље, на послу рашчишћавају односе с "непријатељима". Они ће да изгубе, а ви имате сталну прилику да напредујете, потребан вам је одмор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".