Mlad Mesec i pomračenje Sunca događaju se 25. oktobra,  a astrolozi ističu da se sve ovo događa u sazvežđu Škorpije. Budite otvoreni, ispunjenio se kreativnošću, bavite se umetnošću, ovo će vam pomoći da se zaštitite od stresa. Svaka vrsta kreativnosti će biti korisna, a horoskop otkriva da će u utorak mnogi moći da otkriju nove aspekte svog talenta.

Foto: Profimedia

 

 

Danas možete usvojiti neke dobre navike koje su važne po vaše zdravlje. Tokom jeseni imunitet je često oslabljen i postoji tizik od prehlade. Konzumirajte zdravu hranu i imajte umerenu fizičku aktivnost. Male šetnje na svežem vazduhu pomoći će održavanju tela u dobroj formi, ali u tome da razbistrite svoje misli.

Foto: Profimedia

 

 

Brinu o svom zdravlju. Jesen je teško vreme kada je imunitet smanjen i postoji rizik od prehlade. S tim u vezi, važno je voditi računa o svom blagostanju, uvesti zdravu hranu u ishranu i ne odustajati od umerene fizičke aktivnosti. Male šetnje na svežem vazduhu, plivanje ili joga pomoći će održavanju tela u dobroj formi.

Šta ne treba da radite 25. oktobra za vreme mladog Meseca i pomračenja Sunca:

Period nije pooljan za zapolčinjenje novih stavri ako donosite nagle i impullsivne odluke. Ukoliko se odlučite za nešto, važno je da o svakom koraku detaljno razmislite i da pazite kojim ljudima verujete.

Trošenje novca na neplanirane kupovine. Na dan mladog Meseca bolje je sačuvati finansije i ne podleći manipulativnim porukama za trošenje novca. 25. oktobra postoji rizik od kupovine nekvalitetnih ili nepotrebnih dobara, pa se svakoj kupovini mora pristupiti mudro.

Izbegavajte bes, ljutnju i agresiju - Pomračenje može uticati na nagle promene raspoloženja, pa se tokom takvog perioda povećava rizik od konfliktnih situacija. Važbno je da izbegnete svađe, ukoliko se osećate neraspoloženo, osamite se i posvetite sebi, očistite svoje misli i srce. Brinite o drugima i pokažite koliko ste osećajni.

Ovog utorka astrolozi preporučuju praćenje dnevne rutine, normalizaciju sna i obavljanje jednostavnih poslova. Posvetite se sebi, svom raspoloženju i energiji. Iskoristite ovaj period za razmišljanje o svojim planovima, ambicijama io unutrašnjim stanjima. Razmislite šta vam je potrebno od života, a koliko vi na tom putu dajete.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO:

UBICA NEGATIVNE ENERGIJE: Ćilibar ima razna lekovita svojstva, a ovaj je najkvalitetniji...

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".