Водитељка РТС-а Кристина Раденковић и бивши рукометаш Љуба Јовановић упознали су се у Новом Саду у својим раним двадесетим годинама и тада су први пут отпочели љубавну везу.

Волели су се неколико година, потом растали, али их је судбина две године након првог раскида поново спојила.

Одлучили су да својим емоцијама дају још једну шансу, а Кристина те 2013. године није крила срећу због помирења са спортистом.

Фото: В. Данилов

 

 

- Једном је неко лепо рекао да живот није равна линија, а у мом случају ова изрека је и те како тачна. Након свих успона и падова које смо заједно прошли, слободно могу да тврдим како смо сада сазрели и ми, али и наш однос. Све уобичајене размирице решавамо разговором, а тада је већа одговорност на Љуби јер мора да се носи с мојом тврдоглавошћу. Чини ми се да је на добром путу да пронађе рецепт како да обузда мој понекада необуздан темперамент - причала је тада водитељка за "Сторy", те додала да у Јовановићу, поред партнера, има и пријатеља за цео живот.

- У Љуби пре свега имам истинског пријатеља за цео живот. Срећна сам и поносна на наш однос. Он у мени успева да пробуди нека од најлепших љубавних осећања и хвала му на томе. Сада када размишљам о нашој вези и правим ретроспективу, схватам да смо једно крај другог емотивно сазрели и да је то што смо поново заједно можда и најлепша ствар која је могла да нам се деси у овом тренутку. А све се догодило спонтано - говорила је тада заљубљена Кристина, док је Љуба у периоду док су били раздвојени признао да је баш она једина жена коју је волео.

 

 

- До сада сам само једном искрено волео. То не значи да сам се у осталим везама претварао, али једну новинарку волео сам најинтензивније и најдуже - рекао је он тада за поменути магазин.

Међутим, ни други пут љубав између Кристине и Љубе није опстала. Након раскида водитељка је упознала Николу Радојевића, свог садашњег невенчаног супруга, у којем је пронашла мушкарца свог живота и са њим добила двоје деце, ћерку Тару и сина Рогана. Љуба Јовановић је, после краха везе са Кристином, убрзо поново доспео на странице штампе и то због везе са певачицом Наташом Беквалац.

О овом љубавном троуглу кружиле су многе спекулације. Кристина, међутим, није желела да придаје значај гласинама, већ је само потвдрила да више нису у вези и пожелела му срећу са певачицом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тачно је да смо Љуба и ја били заједно. Али више нисмо. Желим му сву срећу са Наташом - рекла је тада Кристина Раденковић за домаће медије. 

Наташа и Љуба венчали су се у певачицином стану у фебруару 2015. године, а развели су се 2017, након две године брака. Некадашњи рукометаш је данас срећно ожењен изабраницом Милицом, са којом има ћерку Ирину.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".